De voordelen van een prepaid creditcard

De voordelen prepaid creditcards

Er zijn veel situaties te bedenken waarbij het gemakkelijk is om een creditcard te hebben. Het is vooral bij het online doen van aankopen erg gemakkelijk. Het is echter niet voor iedereen mogelijk om een creditcard aan te vragen of te krijgen. Wat is dan het alternatief? De prepaid creditcard! Het is slim en goed om hier gebruik van te maken. Je kunt iedere maand geld storten op de prepaid kaart om zo een leuke som op te bouwen welke je online kunt besteden.  Natuurlijk kun je ook offline de kaart gebruiken bij een geldautomaat of bij het aankoop van een product of dienst.

Geen toetsing bij het BKR

Het grootste voordeel is natuurlijk, dat je BKR niet getoetst wordt. Je hoeft je niet druk te maken om een toetsing bij het BKR wanneer je veel leningen hebt of wanneer je een negatieve codering hebt. Het is dan namelijk mogelijk om toch een creditcard te krijgen. Doordat je geen lening aangaat, maar gebruik maakt van het tegoed wordt er geen toetsing gedaan.

Bepaal zelf hoeveel u uitgeeft!

Het grote voordeel van een creditcard is dat je zelf bepaalt hoeveel geld je kunt uDe voordelen van een prepaid creditcarditgeven. Je moet wel zelf eerst het tegoed storten. Pas daarna kun je het geld ook daadwerkelijk uitgeven. Het is natuurlijk een groot voordeel, doordat je zo nooit meer kunt uitgeven dan je ook daadwerkelijk hebt. Het is uiteindelijk een pluspunt. Voor veel mensen is het fijn om zeker te weten, dat ze niet meer uitgeven dan ze ook daadwerkelijk hebben. Je komt zo nooit in de problemen.

Webwinkels zonder iDeal?

Wanneer je naar een webshop gaat waar men geen iDeal heeft is het een probleem om af te rekenen en je producten of diensten te krijgen. Het is goed om dan een creditcard te hebben om toch af te kunnen rekenen. Het is goed om van alle markten thuis te zijn om zo te slagen in je doel.